Infraroodbewegingscabine

Wat en Voor Wie ?

In de PowerFit cabine voert u liggend een oefenprogramma uit, afgestemd op uw gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De infraroodstraling (34-37°C) vermindert spierpijn en stimuleert de vetafbraak. Ideaal voor iedereen die aan gewicht en figuur wil werken, zelfs zonder eerdere sportervaring. Wij bieden de oplossing voor een gezonder en fitter lichaam!

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens de intake verzamel ik algemene informatie en bekijk ik uw medische achtergrond om uw fysieke conditie te beoordelen. Uw lichaamsomtrekken worden op verschillende plaatsen gemeten en om de vijf sessies herhaald om uw vooruitgang te volgen. U wordt ook gewogen om uw lichaamscompositie te bepalen: vetmassa, watermassa en spiermassa.

(Duur = 1 uur, inclusief eerste keer oefeningen uitvoeren).

Bij elk bezoek neemt u uw persoonlijk eetdagboek mee, zodat ik uw eetgewoonten kan beoordelen en waar nodig bijsturen. Ik geef ook adviezen over voeding, beweging en speciale gelegenheden. U wordt elke keer gewogen om het effect van gezonde voeding op uw gewicht te volgen.

(Duur = 10 min).

De oefeningen worden altijd onder begeleiding uitgevoerd, zodat we kunnen laten zien hoe u de oefeningen correct moet uitvoeren en waarop u moet letten.

(Duur = 2 x 30 min per week).

Benodigdheden

Uw identiteitskaart, eventueel voorschrift van de arts,
Sportieve kledij, kousen en een handdoekje om in de cabine te leggen.