Cryolipolyse

Wat, Waar En Voor Wie ?

Een cryolipolyse behandeling is een innovatieve manier om vet te verliezen. De lokale vetcellen worden gedurende 45 minuten ongeveer tot op max -10°C vervrozen waardoor ze imploderen. Deze vetcellen kristalliseren en zullen na de behandeling via het natuurlijk metabolisme uit het lichaam verwijderd worden en niet meer terugkeren. Vandaar dat deze techniek blijvend is en het belangrijk is om voldoende water te drinken na de behandelingen.


Voor iedereen die aan zijn figuur wil werken, zelfs voor de fanatieke sporters die vet op bepaalde zones niet weg krijgen door te sporten en gezonde voeding. Het grote voordeel van cryolipolyse is dat er lokaal kan gewerkt worden, iets wat bij sporten minder mogelijk is.


Heeft u probleemzones zoals:

  • bovenbuik/maagstreek/onderbuik
  • love handles
  • binnenkant bovenbenen
  • zadeltassen
  • bovenarmen
  • kin/nek/hals
  • onder BH - bandje
  • oksels
  • zitvlak

Dan kunnen wij u een oplossing aanbieden!

Hoe Gaan Wij Te Werk ?

De eerste maal dat u langskomt noteer ik uw algemene gegevens en gaan we wat dieper in op uw medische achtergrond, dit om na te gaan of u geen contra indicatie hebt vooraleer we van start gaan. Daarna wordt er een foto genomen, ook worden uw omtrekken gemeten op verschillende plaatsen op uw lichaam, dit wordt na 6 weken herhaald zodat dat ik kan zien hoeveel centimeter u bent afgeslankt. Ook wordt u gewogen zodat ik niet alleen je gewicht kan bepalen maar ook uw lichaamssamenstelling zoals vetmassa, watermassa en spiermassa.
(duur = 1,5 uur, eerste behandeling inclusief)


Tijdens de behandeling wordt een gelpad met Aloë Vera op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid vacuüm wordt gezogen. Hierdoor kan men een trekkend gevoel ervaren, het doelgebied wordt direct gericht gekoeld. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, een dutje doen of op hun smartphone bezig zijn.


De behandeling mag pas herhaald worden na 6 weken.
(duur = 1 x 45 minuten per 6 weken)

Resultaten ?

Door de werking van de behandeling is er na 4 - 6 weken al resultaat zichtbaar en voelbaar, maar het definitieve resultaat zal er na 12 weken zijn. Het lichaam blijft echter nog tot 12 weken afgebroken vetcellen afvoeren.

Zolang er op de te behandelen zone vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 4 - 6 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.