Be Fit's proteïnedieet

Voor Wie ?

Laat ons Be Fit All-in-One aan u voorstellen, voor mensen die veel kilo’s willen kwijt zijn en dit op korte termijn, voor zij die hun motivatie putten uit hun gewichtsverlies. Voor iedereen die dringend gewicht wil verliezen én dit wil doen onder begeleiding.


Begint u telkens opnieuw met goede moed maar is dit niet van lange duur? Haakt u ook telkens af wanneer er maar enkele grammen verdwenen zijn op die weegschaal?

Dan is ons proteïnedieet iets voor u.

Be Fit All-in-One: proteïne, supplementen & jouw fitplan.

Hoe gaan wij te werk ?

Tijdens de intake vraag ik wat algemene gegevens maar ga ik ook wat dieper in op uw medische achtergrond, dit om na te gaan of er redenen zijn om het proteïnedieet niet te volgen. Is alles in orde dan krijgt u van mij een uitgebreide uitleg, We bekijken samen welk pakket je best schikt, je krijgt een voedingsschema, toegang tot de online oefeningen en de toepassing van het dieet in uw dagelijks leven.
(duur = 1 uur)


Tijdens de tweede consultatie en de opvolgconsultaties al dan niet online ga ik na of alles vlot is verlopen, waar je moeilijkheden hebt ondervonden. Indien nodig bied ik alternatieven aan op vlak van je dieet en sociaal leven. Je omtrekken worden ook telkens gemeten en je wordt gewogen.
(duur = 30min)


Je kan ons proteïne dieet ook combineren met onze andere diensten.